Social Icons

facebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Pages

Thursday, June 13, 2013

TESTIMONIAL PELAJAR SEMINAR HIDUP LUAR BIASA DR.AZIZAN OSMAN - 1 JUN 2013

TESTIMONIAL PELAJAR SEMINAR HIDUP LUAR BIASA DR.AZIZAN OSMAN - 1 JUN 2013

1.AMIRUL TEDDY BEAR BESAR
-income RM22 ribu sebulan
-tak pegi ofis
-duduk kat rumah
-buat bisnes sejak 2011, baru 2 tahun
-start masuk kelas Dr.Azizan pada Februari 2012
-terbaru: IMKK 2013
-sebelum IMKK jualan 2012, RM5-10 ribu sebulan
-selepas IMKK jualan 2013, RM15 ribu ke atas.
-kata Amirul, kena ada MENTOR, ELMU, SISTEM,TINDAKAN & IMPIAN.
-bila ada MENTOR,nampak laluan kekayaan dan kejayaan dengan lebih mudah.
-SISTEM pun akan gagal kalau tak ada MENTOR.

2.WAN NORSYUHADA & NABILA
-terpaksa resign
-jual tudung labuh secara online
-mula bisnes sejak 2010
-sebelum kelas: sale kritikal, sehari nak dapat RM 50 pun susah
-sekarang: RM 5 ribu sehari
-sasaran: RM 10 ribu sehari
-bukan setakat ada MODAL, pelanggan dah cukup
-tapi sebenarnya kena ada Mentor, Elmu, Sistem, Tindakan & Impian.
-nasihat mereka, buat je...jangan pikir-pikir masalah...

3.MUKHRIZ MOHD
-dulu jurutera, grad dari US,gaji Rm2500 bidang automotif.
-lepas IMKK- faham The Power of Character
-menghasilkan video/foto
-masuk IMKK tahun 2011
-apa yang dibelajar: The Power of Desire & The Power of Gratitude
-sekarang bisnes: RM 3000-3500 seminggu
-nasihat Mukhriz: sebelum pegi kelas lain, pegi IMKK dulu
-just datang, jangan percaya cakap saya
(point tambahan: Tuan Mukhriz ni lah tuan director untuk video iklan TV kami, terima kasih Mukhriz,u are superb!)

4.JULIAZIRA JAMAIN
-masuk kelas sebab: ada kedai optometrist
-sejak join kelas dari Ogos 2009, ada banyak idea
-sale meningkat dari RM 20K sebulan, menjadi 30K, menjadi 50K, menjadi 60K, pernah cecah RM 70K sebulan.
-bukan saja dapat ilmu bisnes, contoh: apa yang dipandang sangat bermakna
-nasihat beliau, fokus apa yang kita nak sekarang ini
-jangan ragu-ragu dalam diri kita.

5.USTAZ ASHRAF
-kepakaran: buat anda lebih intim,syok & suka baca al-Quran.
-boleh buat anda hafal tanpa risau terlupa
-IMKK adalah program yang sangat-sangat luar biasa
-IMKK program yang fine tune
-IMKK memperbaiki pemikiran kita dari hidup biasa ke luar biasa
-IMKK boleh upgrade, yang tak tahu hala tuju.
-sebelum attend, hidup tak terurus dari segi masa, dari segi hati...
-selepas IMKK, faham bahawa hidup perlu sentiasa share.
-gaya KHALIFAH, attitude sebagai HAMBA.

Inspiring kan?....

p/s: Tahniah kepada semua testimonial terbaru Dr.Azizan Osman, semua ni jutawan in the making ni..Anda Kaya Dan Berjaya!
Maaf kalau ada yang tersalah tulis, kalau salah dan nak tambah point, boleh komen di bawah ye....
Thank youuu uolsss....

0 comments:

Post a Comment